divendres, 25 d’octubre del 2013

Land Art

En aquesta  entrada el que podem observar és un petit però elaborat treball de visual i plàstica basat en el corrent artístic de Land Art.

Aquest corrent artístic es caracteritza principalment per la creació d’escultures a partir de materials extrets de la naturalesa, és a dir, el paisatge és el mitjà de la creació de l’obra. L’autor a partir de la manipulació i la deformació del paisatge aconsegueix transmetre diferents emocions i/o sensacions. Abans de la creació de la seva obra, l’ artista, observa i estudia el paisatge i, posteriorment, la crea.  Amb el Land Art, l’home deixa la seva empremta a la naturalesa, estructurant un nou paisatge sota la seva sensibilitat i capacitat d'interpretació. Degut a què el Land Art consisteix en fer modificacions del paisatge, les obres presenten un caràcter efímer de manera que han de ser recollides a través de fotografies, esbossos o gravacions audiovisuals.


Aquest art el considerem un art que ve directament de l'art conceptual. Aquest tipus d’art es caracteritza per no representar la realitat sinó diferents significats, conceptes o intencions.


En grups de tres persones havíem d'escollir una idea per expressar mitjançant el Land Art, i el que se'ns va ocorre va ser la creació d'un vídeo on a través d'aquest expliquem una història sobre tres nens que perden la seva àvia, ja que aquesta mor i els records d'aquesta és la que anem veien durant el vida que veiem a continuació.

També s'ha de destacar els components d'aquest grup de tres amb els quals es va crear aquest vídeo: http://carla-blanquerna.blogspot.com.es/
http://aransoler.blogspot.com.es/ 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada