dimarts, 17 de desembre del 2013

Les TIC, una eina?

En aquesta entrada parlarem sobre les TIC, si és realment una eina.

Extret de: http://ticotac.blogspot.com.es/2007
/03/les-tic-sn-sols-una-eina.html
Podem dir que l'ordinador és més que una eina ja que, com està estipulat, les eines ens faciliten la feina que abans ja es realitzava. En aquest context només fariem coses que abans ja es feien però d'altres maneres. Amb les TIC, l'ordinador, podem dir que és més que això ja que juntament amb les coses que ja es feien, ara, es fan d'altres de noves. 

Un exemple clar del que dic es l'opció a esborrar. Anteriorment, si t'equivocaves, no hi havia un altre que tornar a començar, amb aquesta opció, podem corregir errors en un mateix document totes les vegades que vulguem.

 Un altre exemple és el xat en grups. Clar que abans podíem xatejar, però en grup? No pas. El fet de poder mantindre conversacions en grup en el mateix moment ha fet revolucionari molts camps de la tecnologia.

O bé, realitzar treballs conjunts a distància amb el mateix document al mateix temps.

Vist el raonament de perquè no només és una eina, crec que estic totalment dacord, ja que, si seguim el fet de que la eina és allò que ens ajuda a fer el que ja fèiem, doncs, veien que cada dia s'inventes coses noves per fer, l'ordinador en si, és totalment més que una eina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada