dilluns, 30 de desembre del 2013

Comiat de l'any

Finalitzat el segon semestre, comença el Nadal i pròximament un nou any. 

Aquests tres primers mesos d'Universitat han sigut molt profitosos per mi ja que, tant a l'assignatura de GTIC com a la de COED hem treballat molts temes nous els quals ens ajudaran durant aquests quatre o cinc anys d'Universitat i en el nostre futur com a mestres.

La gran varietat d'eines i programes nous que hem treballat a GTIC són i seràn una gran ajuda, unes noves maneres de treballar, que segur que, milloraran la meva forma de fer en el camp de l'estudi i del treball. Si a aquestes eines els hi sumem els aspectes de la comunicació i l'expressió treballats a COED, crec que ha sigut una gran i oportuna aportació pel que queda de carrera.

El Bloc, és i serà una eina que seguire actualitzant durant la carrera, de tal manera, crec que és un bon suport i recordatori de com es poden fer i utilitzar diferents eines i programes.

Des d'un punt de vista molt personal, durant aquests mesos he millorar molt les meves qualitats vers els ordinadors i sobretot com a comunicador gràcies a les classes de COED. Malgrat no tots els moments han sigut bons, tots han sigut profitosos ja que, de tot s'apren. 

Tal com es titula el meu Bloc, per ensenyar, abans hem d'aprendre. Per ser uns bons mestres, primer hem d'aprendre tot el possible i de la millor manera per ensenyar el màxim amb les millors eines i la millor qualitat.

Espero que tot allò que he anat publicant us hagi servit tant com a mi. Us desitjo un Bon Nadal,  i un Feliç any 2014! Espero veure'ns l'any vinent amb noves entrades!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada