dissabte, 16 de novembre del 2013

Concert, Com sona?

En el petit concert particular pels estudiants de primer any d'Educació Infantil del grup Com sona?, Hem pogut gaudir molt amb una gran presentació d'un seguit de cançons.

En aquesta sessió hem pogut apreciar una nova forma d'ensenyar els més petits diferents cançons amb un gran nombre de materials totes elles acompanyades per algun instrument.
Van començar introduint i contactant amb el públic amb una petita història on anaven presentant els instruments que utilitzarien durant la sessió. Un cop van cridar l'atenció del públic, d'una a una van anar cantant cançons per infants com ja he dit, amb l'ajud dels instruments i materials elaborats sobre cada tema de cada cançó. Algunes cançons i els instruments amb les que les vam poguer disfrutar varen ser:




4 pedres.
Ocellets
Sant Jordí.
El pare i la mare.
Peix peixet.

Contrabaix
Guitarra
Piano



Finalment van tancar la sessió amb una caçó molt moguda, en aquestes últimes, tot el públic hi va participar de manera activa ja que, haviem de ballar la lletra de la cançó.

Personalment recomano aquesta actuació pels infants i també pels adults, ja que és una nova manera d'ensenyar cançons i provocar un gran interès pels nens/es. I pels adults, un gran mètode per aprendre noves maneres de fer i treballar a l'hora d'exposar i preparar una sessió musical.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada