dimecres, 25 de setembre del 2013

GOOGLE DRIVE

Què és el Google Drive?

 Doncs bé, podem dir que és una eina que ens ofereix google per desar, editar, comentar, compartir i publicar documents on-line de manera privada o en grup. 

Podem crear documents de text, presentacions, formularis, fulls de càlcul entre d'altres de documents i etiquetar-los de manera que puguem localitzar-los amb facilitat dins l'espai anomenat My drive, que el diferenciem de l'espai Shared with me que és on aniran a parar els documents que els altres comparteixen amb mi.

Amb la informació obtinguda amb aquesta eina de treball hem aconseguit fer el primer treball grupal de carrera. Aquest consistia en crea quatre petits treballs mitjançant diferents programes (document, presentació, formulari i un full de càlcul) tots han sigut creats a partir d'un tema en concret, ''els ordinadors i ells llibres d text a les aules escolars''. El Drive ens ha permès realitzar-los via on-line, poden treballant tots amb el mateix document en diferents ordinadors al mateix temps.


Fer treballs amb aquest programa s'ha de dir què és una eina molt útil en el moment en que no estàs en el mateix lloc amb aquelles persones amb les que has de realitzar un treball. També, és molt eficaç el fet de treballar tot un grup de persones en un mateix document. No obstant també s'ha de mencionar que no és tan versàtil com el programa Word, ja que és molt més recent i encara té algunes mancances.


A continuació podem veure els resultats del treball en equip amb aquests programes.



DOCUMENT
Es parla sobre els avantatges i desavantatges des ordinadors i els llibres de text a les aules.




PRESENTACIÓ
Vam crear una presentació en base al document sobre els ordinadors i els llibres de text.






FORMULARI
Un cop vam realitzar la presentació es van crear un formulari amb preguntes relacionades amb el tema anterior.






FULL DE CÀLCUL
Finalment, mitjançant les preguntes del formulari, vam obtenir les respostes en un full de càlcul com podem veure a continuació.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada