dimecres, 25 de setembre del 2013

WEBQUEST/Edu3.cat


Webquest? Què és això? 


Doncs bé, podem dir que és un seguit d'activitats estructurades i guiades per evitar obstacles proporcionant a l'alumne una feina ben definida, així també, com els recursos que els hi permeten realitzar.  

Aquesta pàguina web és una estratègia didàctica on els alumnes són els que realment construeixen el coneixement  que més tard serà assimilat.  Les activitats que trobem per als alumnes les podem organitzar de diferents maneres. Podem organitzar-los en grups, se'ls asigna un rol determinat a cadascú i han d'elaborar un producte en el que hauran de fer una presentació, una escenificació, un guió, etc. Representant el màxim possible els diferents rols.


Podrém dir que aquest metòde no és solament una manera pels professors d'ensenyar, també és una nova manera per fer que els alumnes aprenguin.

A l'Edu3.cat podem trobar un seguit de vídeos i activitats relacionats amb el que hem comentat anteriorment. Tota mena de videos grabats a centres educatius on ensenyen com utilitzen aquestes pàguines (webquest), els resultat que donen i tota mena de webquest per trobar informació en concret per facilitar la recerca.

A continuació podem veure un clar exemple de la utilització d'una webquest en un centre educatiu, aquest video el trobem al Edu3.cat.


Edu3.cat





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada