dissabte, 14 de desembre del 2013

Bon comunicador

A classe de GTIC es va formular una pregunta: Quin personatge creieu que és un bon comunicador? Bé, cadascú va pensar en un personatge famós. Vam haver de dir el seu nom i les característiques que creien que el feien un bon comunicador.

En el meu cas, vaig escollir a Jordi Évole. Les característiques que van fer que penses en ell van ser; Directe, el missatge adequat al públic i clar.


Extret de: Jot Down

També es van dir altres noms de gent coneguda com Eduard Punset, Pep Guardiola, etc.


Unes classes després d'haver fet aquesta sessió sobre les característiques d'un bon comunicador s'ens va proposar seguir un personatge conegut durant uns mesos per reds socials, diaris, etc. Aquest, havia de ser escollit per cada grup segons si el consideràvem un bon comunicador. El meu grup format per  Carla Oliva, Laura Puertas, Paula Sardà, Aran Soler i Mónica Tamayo van escollir fer el seguiment com a bon comunicador a Eduard Punset.


Com he dit, vam fer un seguiment d'Eduard Punset durant un parell de mesos, analitzant i veien les noticies, comentaris a reds, conferències, etc. Vam crear un un bloc per fer-li el seguiment i anar penjat tot allò que analitzàvem. http://comunicadorpunset.blogspot.com.es/

Primer, vam seleccionar les notícies que volíem posar al bloc i les anavem posant al Drive per poder treballar en un mateix document tots els del grup. Més tard vam anar penjant totes les noticies al bloc i dins d'aquest vam reunir les noticies més importants i les vam presentar amb el programa Youtube. 

Tot aquest seguiment ha sigut un pel complicat pel fet de treballar tantes persones en un mateix treball, no obstant, conèixer més d'aprop un personatge famós, veure els seus moviments, i fixar-te en aquelles característiques que vam veure en el llibre 'Com parlar bé en públic'.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada