dimecres, 6 de novembre del 2013

Prezi

El Prezi és un programa que ens ajuda a fer presentacions mitjançant les imatges, ja que les presentacions mitjançant aquestes són més dinàmiques. L'orador va explicant allò que ha de comunicar amb l'ajut de les imatges que van sortint.


A continuació, podeu veure un exemple de presentació sobre la família amb l'ajuda del Prezi. Una presentació sobre el que suposa i el que vol dir la paraula família:

Primera imatge: La família és allò que està amb tu des de ben petit, i que sempre hi es present per ensenyar-te coses sobre la vida.

Segona imatge: És el nucli que t'acompanya en el camí que és la vida. Ja que, por haver molta gent en aquest trajecte però sense aquesta família estaríem totalment sols.
Tercera imatge: la família, el nucli familiar de pare, mare i germans, però també entra en aquests nucli aquelles persones (amics) que estan allà sempre que és necessari, el que han estat i estaran en un futur. En els que trobes un gran suport, una gran amistat, aquells també són considerats com una part de la família.
Quarta imatge: Al costat de la família o bé de manera individual, es coneix el món però sempre sota l'atenció, l'interès, la preocupació d'aquells que t'estimen.
Cinquena imatge: Gràcies a la família s'aconsegueixen superar tots aquells reptes que et vas trobant en el camí de la vida.

Vist el funcionament d'aquest programa puc dir que és de gran ajut a l'hora de fer presentacions davant de la gent, ja que al no haver gaire bé text és molt més dinàmica la presentació i al veure imatges, et serveix de guia pel teu discurs.  Segueixes un fil, el qual pots improvisar sobre la marxa.
Fet amb: Prezi.com


Si voleu treballar amb aquest programa: prezi.com
Registreu-vos i aneu treballant amb aquest innovador programa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada