dijous, 14 de novembre del 2013

Pràciques (Sant Medir)

Durant dos dies hem acompanyat una estudiant de Blanquerna de tercer curs en el centre on està realitzant les pràctiques. En el meu cas, la meva padrina en aquestes pràctiques ha sigut Berta P. en el centre EBM Sant Medir, una escola bressol pública en el barri de Gràcia.

Aquest acompanyament l'he realitzat a l'aula de lactants, amb infants d'entre 4 i 12 mesos. En aquests dos dies he pogut experimentar i observar la manera i la metodologia que tenen al centre a l'hora de treballar entre professorat i amb els infants. 

Per sort, vaig poder assistir a una reunió del professorat on parlaven de diferents temes, de com es podien solucionar i de questions diàries del centre.

Ha sigut una experiència molt enriquidora com a persona, com estudiant i com a futur mestra.
Una gran oportunitat de treballar amb grandíssims professionals en una gran escola amb una magnífica metodologia. He après moltes maneres de tractar tant amb altres companys de feina, amb els pares i amb els infants.


A continuació podem veure un Prezi amb algunes fotografies en les que podem observar alguns materials dels que disposen els lactants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada