divendres, 22 de novembre del 2013

Power Points

Quantes vegades haureu utilitzat els Power Points per fer alguna presentació a classe. Però, us heu plantejat realment tots els usos que tenen aquests? En aquesta entrada veurem tots els usos que els hi podem donar a aquest suport:

Podem trobar:

Power Point de suport, aquells que ens poden servir durant hem d'explicar algun tema i ens ajudem d'aquest per seguir l'explicació de manera clara.

Power Point de presentació, és aquell en el que a més de suport t'ajuda a fer l'explicació amb les idees principals del que es pot explicar.
Power Point per corregir text davant de més gent, amb aquest es pot treballar a classe conjuntament. Es poden fer modificacions d'aquest per seguir la classe i explicar amb la pràctica un tema.


Els Power Points es treballen a les aules més del que es pensa, però sempre utilitzem els mateixos, presentació i suport. Els de correccions, no són gaire coneguts i per tant, no són gaire tilitzats. No obstant, crec que és una gran eina didàctica per treballar a les classes de manera més dinàmica i innovadora. H poden participar tots els alumnes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada