dilluns, 7 d’octubre del 2013

Crear una història: (Uauh!)

Vam crear una petita història basada en un gos que perdia la pilota. Aquesta, anava botant per tots els carrers sense rumb  fins que, finalment, l'amo del gos la troba al carrer, la recull i li tornar al seu gos.

Durant la història es va haver de gravar diferents parts les quals, posteriorment amb el programa de Youtube les vam unir i els hi vam posar una melodia per què així, la història tingues més ritme i fos més entretinguda.

Inicialment, abans de poder editar cap vídeo, ens vam haver de registrar amb una conta a Youtube. Després, vam penjar tots els petits fragments de vídeos que representaven les escenes que volíem unir. Al tindre-les totes penjades vam voler editar-les, llavors, una a una les vam posar en ordre,  vam retallar les parts que veiem que no eren necessàries i les vam unir per on vam veure més adient. Un cop vam muntar el vídeo, li vam adjuntar una melodia facilitada pel programa de Youtube. I així finalitzava el vídeo.

Per acabar-lo, el vam publicar al Youtube i més tard el vam presentar aquí al Blog.

Aquest nou mètode que hem après aquests dies ens ha ensenyat a com a través d'aquest programa es poden fer grans varietats de coses. La creació de vídeos afegint melodia, fer un passat d'imatges també acompanyades de música, etc. Vist la funcionalitat i la sencillesa del programa us invito a que intenteu fer un vídeo similar al que trobeu en aquesta publicació. Podreu comprovar-ho per vosaltres mateixos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada